Algemene voorwaarden

Bestelling

Als je online een bestelling hebt gedaan krijg je hiervan een bevestiging per email.
Deze orderbevestiging is gelijk je factuur. Krijg je geen bericht per email dan is er helaas iets misgegaan. Je kunt contact met ons opnemen via info@kaartenkiek.nl

Voorraad

Wij hebben een beperkte voorraad. Kleine bestellingen kunnen wij altijd aan. Bij bestellingen met grote aantallen kan het voorkomen dat wij niet alles op voorraad hebben. Wij nemen dan contact met je op om te overleggen over een eventueel langere levertijd of het annuleren van de bestelling en terugstorten van je geld.

Prijzen

Alle prijzen op de site zijn inclusief BTW

Verzending

De verzending gaat via brievenbuspost Post NL. Kaart & Kiek is niet aansprakelijk wanneer stukken onverhoopt kwijtraken, de verzending is op eigen risico. Je verzending aangetekend laten versturen is mogelijk, neem contact met ons op via het contactformulier ovv van je ordernummer.

Verzendkosten

De verzendkosten worden aan het eind van je bestelling berekend. Deze prijzen zijn vastgesteld aan de hand van de tarieven op PostNL + bijkomende verpakkingskosten. De tarieven voor aangetekend versturen (zie ‘verzending’) liggen hoger en zullen extra gefactureerd worden. Bestellingen vanaf €40,- worden gratis verzonden. (voor bestellingen naar het buitenland geldt, gratis verzending boven €70,-)

Betaling

Alle betalingen verlopen via Ideal en Bancontact.

Levertijd

Zodra de betaling op de bankrekening is bijgeschreven streven wij ernaar de bestelling binnen 4 werkdagen te verzenden, maar in de meeste gevallen zal dit binnen 1-3 werkdagen zijn. Let op: bestellingen naar het buitenland zullen binnen twee weken in huis zijn, dit ivm de langere bezorgtijd.

Klachten

Wanneer je niet tevreden bent met je bestelling of een klacht heb, neem dan binnen 3 werkdagen na ontvangst contact op via info@kaartenkiek.nl.  Wij zijn altijd bereid mee te denken over een goede oplossing voor beide partijen.

Aanbiedingen

De aanbiedingen/acties van Kaart & Kiek zijn geldig zolang de voorraad strekt.

Privacy

Lees hier onze privacy verklaring.

Ruilen

Je kunt de producten binnen 7 dagen ruilen. De kosten voor het terugzenden en eventueel opnieuw verzenden van de producten zijn voor rekening van de klant. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien de producten niet beschadigd of gebruikt zijn. Je ontvangt het reeds betaalde bedrag binnen 10 werkdagen retour op je bankrekening na ontvangst van je geretourneerde pakket.

Niet tevreden?

Wij verzoeken je de geleverde producten zo snel mogelijk te controleren. Bent je niet tevreden, neem dan contact met ons op. Wij zullen dan samen naar een oplossing zoeken.

Fouten

Er kunnen geen rechten worden ontleent aan schrijffouten of foutieve weergave van prijzen op de website.

Kaart & Kiek

Laan van Minsweerd 75

3583 BT Utrecht

0614359105