Over Kaart & Kiek

Na 5 leuke jaren in de webshop Weddingwinkel te hebben gewerkt, was het tijd voor iets nieuws!  Eind augustus 2020 was het zo ver: Kaart&Kiek opende haar online deuren!

Zo super leuk en bijzonder om opnieuw vanuit het niets iets op te mogen bouwen. Hoe de shop is ontstaan? Van kleins af aan heb ik een liefde voor kaarten sturen en kaarten krijgen. Toen vanaf maart 2020 de coronatijd aanbrak, zorgde dat ervoor dat het ouderwetse ‘kaarten sturen’ een nieuwe boost kreeg. Dit maakte dat ik niet langer te houden was en zo zat ik avonden lang teksten te bedenken, ideeën op te schrijven en kaarten te ontwikkelen. Tja, we konden die tijd toch niet naar buiten, dus er was volop ruimte. Nadat de eerste 30 kaarten gedrukt en wel binnen waren, was het tijd de oude shop om te bouwen en zie hier: Kaart&Kiek is live!

De mooie nieuwe shop run ik naast mijn baan in loondienst, mijn fotografie bedrijf en mijn gezin. Vol frisse inspiratie en met enorm veel plezier ga ik de komende tijd weer heel veel toffe bestellingen inpakken. Dankjewel dat je Kaart&Kiek bezoekt en dit verhaal hebt gelezen.

Ik hoop dat je met veel plezier in de shop zal rondkijken en als je een bestelling plaatst komt deze zo snel mogelijk je kant op.

Lieve groet, Bjelke

Ps tof als je de shop volgt op Instagram of op Facebook